Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Strict Standards: Declaration of JRouterJoomsef::parse() should be compatible with JRouter::parse(&$uri) in /home/elegant/public_html/mk/components/com_sef/sef.router.php on line 73

Strict Standards: Declaration of JRouterJoomsef::build() should be compatible with JRouter::build($url) in /home/elegant/public_html/mk/components/com_sef/sef.router.php on line 73

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 40

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsefgoogle/joomsefgoogle.php on line 35

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204
DAXOMIX - Систем на бои - DAXOROL Putze + Farben

DAXOMIX - Систем на бои

DAXOMIX - Систем на бои

DAXOROL поседува систем на бои DAXOMIX кој овозможува избор на бои од каталог и компјутерско нијансирање. Мешањето на бои се врши компјутерски со голема прецизност за избраната нијанса

Тон на нијанси DAXOCOLOR подржува над 1500 нијанси кој даваат голем избор на бои за нашите потрошувачи. Нијансите можат да се аплицираат во внатрешни и надворешни бои, или во пластичен абрип Kratzputz или Reibeputz.

ПРЕДНОСТИ

  • Прецизност: вашиот избор од каталог ќе го најдете во вашиот ѕид..
  • Брзина: нијансата се спрема и се измешува за помалку од 5 мин..
  • Квалитет: За измешаните бои на DAXOROL добивате долгогодишна гаранција.
  • Профатливи цени.