Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Strict Standards: Declaration of JRouterJoomsef::parse() should be compatible with JRouter::parse(&$uri) in /home/elegant/public_html/mk/components/com_sef/sef.router.php on line 73

Strict Standards: Declaration of JRouterJoomsef::build() should be compatible with JRouter::build($url) in /home/elegant/public_html/mk/components/com_sef/sef.router.php on line 73

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 40

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsefgoogle/joomsefgoogle.php on line 35

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204
Производство - DAXOROL Putze + Farben

Производство

Производство

DAXOROL е синоним во областа на квалитетни производи во областа на градежништвото. Постојаното зголемување на производниот асортиман, квалитативни и прифатливи цени овозможуваат исполнување на потребите и проширување на дистрибутивната мрежа во и надвор од р. Македонија. 

DAXOROL произведува и ги снабдува потрошувашите со материјали за разни намени делејќи ги во три главни групи:

  • Малтери
  • Поликолори
  • Подлоги (основи)

Одстранувањето на човечкиот фактор од процесот на производство, односно целосен компјутерски систем овозможува производи со перманентен висок квалитет.

Квалитет на DAXOROL производите е потврденод Градежениот Институт - Берлин, за кој истиот издал Атест за квалитет и долготрајна издржливост.

Боите го украсуваат изгледот на вашиот објект, ние ги украсуваме боите.   
DAXOROL овозможува избор на бои според каталог DAXOCOLOR, додека  нијансирањето се врши со компјутерскиот систем DAXOMIX.
 
Малтери и бои за сите
За долг живот - мирен сон. DAXOROL произведува еколошки чисти материјали.