Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Strict Standards: Declaration of JRouterJoomsef::parse() should be compatible with JRouter::parse(&$uri) in /home/elegant/public_html/mk/components/com_sef/sef.router.php on line 73

Strict Standards: Declaration of JRouterJoomsef::build() should be compatible with JRouter::build($url) in /home/elegant/public_html/mk/components/com_sef/sef.router.php on line 73

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 40

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsefgoogle/joomsefgoogle.php on line 35

Deprecated: Non-static method SEFConfig::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/elegant/public_html/mk/plugins/system/joomsef/joomsef.php on line 204
За нас - DAXOROL Putze + Farben

За нас

За нас

DAXOROL е лидер за производство на малтери, лепаци, абриби и поликолори во областа на градежништво односно финализација на вашите објекти.

За повеќе од 50 години DAXOROL има само една мисија: малтери и бои за сите. Оваа е наша филозофија за континуирано ширење на асортиманот.

DAXOROL е во постојани тесни врски со архитекти , изведувачи , градежни компании разменувајќи мислења за што поквалитативни материјали и услуги на високо ниво.

DAXOROL има проширена мрежа низ цела територија на р. Македонија и надвор од неа.

Постојано следење на техника и технологија како и апликација на нови високи стандардиовозможуваат материјали со висок квалитет.

Повеќе годишно искуство во областа на производители во Германија даваат гаранција за квалитет и сигурност .

Наше мото е:

Ваш избор...  

Наши производи!

         Partnerët